Organisatie adviesbureau voor interim management

Home

Ytsma Consultancy is een organisatie adviesbureau voor interim management.

De consultants van Ytsma Consultancy BV zijn experts op het gebied van Algemeen, Commercieel en Strategisch Management. Kenmerkend is de grote mate van betrokkenheid bij de opdrachtgevers. Een resultaatgerichte benadering met een voortdurende focus op de gestelde doelen. En daarbij hanteren wij een pragmatische, handen-uit-de mouwenbenadering om zo snel tot het gewenste resultaat te komen.

Ytsma Consultancy BV is ontstaan vanuit een fusie tussen Ytsma Consultancy en Continue Coaching. De twee managing partners -Rob Ytsma en Sacha Ytsma-Glazenburg- staan aan het roer.

Rob Ytsma (1965) is na zijn studie Bedrijfskunde werkzaam geweest op diverse commerciële functies binnen het bedrijfsleven. In deze rol heeft hij zitting gehad in management teams binnen beursgenoteerde ondernemingen die internationaal opereerden. Na het behalen van zijn MBA-graad heeft hij zijn eigen organisatie advies bureau opgericht.

Sacha Ytsma-Glazenburg (1972) richtte zich na haar studie HEAO commerciële economie op organisaties met klantcontacten als core business. Door middel van sturen op resultaten, processen, middelen en mensen werden projecten met een goed resultaat afgerond. In 2005 richtte zij het coaching- en trainingbureau Continue Coaching op, waarbij de nadruk lag op training en personal coaching op het gebied van (team)ontwikkeling en competenties.

Werkwijze

Wij werken zowel voor het bedrijfsleven, als voor overheid en non-profit organisaties, zowel binnen het topmanagement als het middenkader. Wij denken hiermee veranderingen binnen meerdere lagen van de organisatie te kunnen realiseren en hebben voor iedere management laag een adequate aanpak. Ytsma Consultancy vervult opdrachten zelfstandig, onafhankelijk en deskundig. Met de benodigde kennis, vaardigheden en ervaring worden opdrachten tot een goed eindresultaat gebracht. Voorwaardelijk voor een succesvol veranderingsproces is de menselijke "chemie" tussen interim manager en de organisatie van de opdrachtgever. Vanuit een sterke betrokkenheid zorgt ons bureau ervoor dat ook na de periode van een interim management opdracht de veranderingen stevig zijn verankerd in de organisatie.

 

©2008 Ytsma consultancy : Straatweg 31 : 8535 WG Follega : T. 0514 - 56 92 92 : E. info@ytsmaconsultancy.nl