Organisatie adviesbureau voor interim management

Arrangementen

     

Naast een vergaderaccommodatie biedt Ytsma Consultancy u straks de mogelijkheid om een 1 of meerdaagsarrangement voor uw team samen te stellen. Al onze activiteiten zijn gericht op teambuilding in een sportieve, ontspannen setting, altijd met een Fries accent.

Stelt u zich voor: Vergaderen in de nok van een boerderij. Uitzicht over de weilanden en in de verte...het Tjeukemeer. Uw creativiteit de vrije loop laten in onze 'boppenromte'. Letterlijk de bovenkamer even helemaal leegmaken. Kennismaken met de Friese gastvrijheid en na een paar uur intensief, maar ontspannen brainstormen bij mooi weer een rondje varen in de kapiteinssloep op de Friese Meren. Zodra onze boerderij voltooid is, laten wij u graag kennismaken met alles wat Friesland te bieden heeft. Wij nodigen u uit om vanuit onze nieuwe locatie met een groot of klein gezelschap in alle ontspannenheid te genieten van het Friese platteland. Oant Sjen!

Verwachte oplevering: maart 2014

Kijk voor foto's over de status van de Ytsma State op Fotoalbums.

Mogelijkheden waar u aan kunt denken, zijn:

1. Vaararrangement: Onder leiding van Kapitein Rob een rondvaart maken met de kapiteinssloep True Blue waarbij we authentieke Friese plaatsen aandoen, zoals Heeg, Sloten of Woudsend. Even een terrasje pakken of een dorpswandeling maken om wat cultuur op te snuiven of leuke winkeltjes te bezoeken. Wij vertellen tijdens het varen graag over de omgeving. Aan boord wordt voor een hapje en drankje gezorgd. Geschikt voor maximaal 12 personen.

2. Fierljeparrangement: Onder leiding van een Friese topfierljepper leert u de basisbeginselen van het fierljeppen. Voor elke niveau is het mogelijk om voorzichtig een sprong (in het ondiepe) te wagen. Geschikt vanaf minimaal 8 personen.

3. Kookarrangement: Onder leiding van een inspirerende kookfanaat maken we gezamenlijk het avondeten dat kan bestaan uit gerechten van Friese of Hollandse bodem. Dit arrangement is geschikt in combinatie met een vergaderarrangement of een ander dagarrangement. Geschikt voor maximaal 12 personen.

4. (Boeren)golfarrangement: Op de golfbaan van Sint Nicolaasga is het heerlijk golfen. We organiseren graag een golfclinic voor de beginnende golf(st)er of we houden het op een lekkere balletje slaan vanaf de afslagtee. Of gaat u voor het populaire boerengolf op de weilanden rondom het Tjeukemeer?

5. Skutsjesylarrangement: In de maand juli vindt het skutsjesilen plaats in de diverse plaatsen. Met de sloep varen we tot dicht op het wedstrijdveld, waar we een eersteklas uitzicht hebben op het zeilgeweld dat tussen de diverse dorpen en steden wordt uitgevochten.

Overige arrangementen zijn in ontwikkeling. Heeft u zelf een wens of idee voor een arrangement? Laat het ons weten. Er zijn bijvoorbeeld mogelijkheden voor koeknuffelen/bezoek boerderij, klimwand, kanovaren, bezoek musea, fietsen en zelfs een solextocht behoort tot de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op: info@ytsma-consultancy.nl.  

 

 


©2008 Ytsma consultancy : Straatweg 31 : 8535 WG Follega : T. 0514 - 56 92 92 : E. info@ytsmaconsultancy.nl